Termeni si conditii

Termeni si conditii –www.romherba.ro

 

SC Heshoutang International SRL (denumita in continuare “www.romherba.ro”, ”site”, “noi” sau similar) este SRL o companie din Romania cu sediul în Strada Inginerilor Tei, Numărul 2, T30A, 1, 5 Cod poștal 023717, Sector 2, București, România, CUI 33351512, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub numarul J40/20031/2023, telefon 0735.390.878, email:contact@romherba.ro.

Site - prin Site se va intelege domeniul www.romherba.ro, sau subdomeniile acestuia si intreg continutul domeniului sau subdomeniilor.

Date de contact:

SC Heshoutang International SRL are sediul în Strada Inginerilor Tei, Numărul 2, T30A, 1, 5 Cod poștal 023717, Sector 2, București, România

Email:contact@romherba.ro

Tel: 0735.390.878

Numar la Registrul Comertului J40/20031/2023

CUI 33351512

 

DEFINITII

Prin continut, in sensul prezentelor termeni si conditii se vor intelege urmatoarele:

 • Oricare dintre informatiile aflate pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
 • continutul oricarui e-mail trimis, de catre romherba.ro, CLIENTILOR sai prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie transmisa prin orice mijloc, de catre un angajat al romherba.ro, catre oricare dintre CLIENTII Site-ului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acestia;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de ROMHERBA.RO intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care ROMHERBA.RO are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la ROMHERBA.RO, sau alte date privilegiate ale acesteia.

CAMPANIE - actiunea de a expune in scop comercial, exclusiv in mod electronic si doar prin intermediul site-ului a unui numar finit de produse avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre ROMHERBA.RO. 

SERVICIU - serviciul de comert electronic, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice. 

MEMBRU - Persoana fizica care obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre ROMHERBA.RO (electronic, telefonic, etc), in baza unui acord de utilizare existent intre ROMHERBA.RO si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT daca este cazul.

CONT - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITE-ULUI prin care se face accesul la SERVICIU/contractare. 

CLIENT - Persoana fizica care are calitatea de MEMBRU ROMHERBA.RO si/sau persoana care a plasat cel putin o comanda pe site.

DOCUMENT - prezentele Termeni si Conditii

CONTRACT la distanta – conform definitiei cuprinse in O.G. 34/2014 orice contract încheiat între profesionist şi consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanţă organizat, fără prezenţa fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul;

NEWSLETTER / ALERTA daca este cazul - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS), asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre ROMHERBA.RO intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea ROMHERBA.RO cu referire la informatiile continute de acesta.

TRANZACTIE - incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea sau promisiunea de vanzare a unui produs / serviciu de catre ROMHERBA.RO catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre ROMHERBA.RO, indiferent de modalitatea de livrare;

Disclaimer

 • Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.romherba.ro sunt suplimente alimentare sau dupa caz dispozitive filtrare/ionizare/alcalinizare apa ce nu inlocuiesc un tratament prescris de medic si nu sunt destinate utilizarii in diagnosticarea bolilor sau in alte conditii asemanatoare cum ar fi atenuarea,tratarea sau prevenirea bolilor. www.romherba.ro nu garantează în nici un fel, explicit sau implicit, rezultatele obținute în urma aplicării informațiilor prezentate pe acest site sau a utilizarii produselor pe care le promovăm. Rezultatele pot varia de la o persoană la alta, nu este obligatoriu să obțineți rezultatele promise, sau cele obținute deja de persoanele care au utilizat produsele noastre. Rezultatele și informațiile referitoare la beneficiile accesibile publicului pe acest site, nu constituie recomandări sau garanții ale rezultatelor pe care le veți obține.

  Produsele comercializate de ROMHERBA.RO sunt notificate în România confom legii și respectă prevederile Legii Nr. 56 din 31 martie 2021 privind suplimentele alimentare.

  Pentru tratarea oricarei probleme de sanatate, indiferent că se face cu ajutorul informațiilor prezentate pe acest site, sau al produselor promovate pe site, va necesita consultația obligatorie a unui medic specialist!

DREPTURI DE MARCA daca este cazul

Numele HEPASTOPFORTE este marca inregistrata.Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestei marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la ROMHERBA.RO constituie infractiune ce se pedepseste conform legilor in vigoare.

 DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului ROMHERBA.RO- imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date - este proprietatea ROMHERBA.RO si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul ROMHERBA.RO a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Membrul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu termenii si conditiile site-ului

Niciun continut transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea ROMHERBA.RO si/sau al angajatului ROMHERBA.RO care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Pentru orice sesizare legată de drepturile de autor vă rugăm să ne contactați la adresa:contact@romherba.ro

 

CONTACT

Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Membrul sau Clientul permite ROMHERBA.RO sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloacele electronice, respectiv posta electronica (e-mail, SMS).

Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea ROMHERBA.RO de a contacta Membrul sau Clientul.

 

EMAIL MARKETING SI ALERTE

In momentul in care, Membrul sau Clientul isi creaza un Cont pe Site, accepta Documentul (Termeni si Conditii) și bifează opțiunea de Abonare la Newsletter sau Alerta SMS, se va considera ca si-a exprimat acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea ROMHERBA.RO, transmise prin posta electronica (e-mail). Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client sau Membru, poate fi modificata in orice moment, cu respectarea prevederilor art. 5.3.

Datele preluate de la un Membru sau Client, in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, daca este cazul pot si vor fi folosite de catre ROMHERBA.RO in limitele Politicii de confidentialitate.

Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor daca este cazul de catre Membru sau Client se poate face in orice moment prin solicitarea transmisa catre ROMHERBA.RO, de catre Membru sau Client apartinator al contului de Membru sau Client la care se opereaza modificarea/actualizarea;

Legea nr. 506 din 2004, privind implementarea Directivei ePrivacy în România permite companiilor de genul ROMHERBA.RO, care au clienți ce au achiziționat produse ori servicii să trimită acestor clienți comunicări comerciale similare cu cele pe care le-au achiziționat deja. În acel caz nu este nevoie de consimțământul CLIENTULUI, ci de menționarea dreptului clientului de a se opune la trimiterea acestor comunicări comerciale.

Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor daca este cazul nu implica renuntarea la acceptul dat pentru documentulTermeni si Conditii.

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Această Politică stabilește politica ROMHERBA.RO privitoare la:

 1. Prelucrarea (incluzând colectarea, stocarea, utilizarea, divulgarea de informații și transferul) datelor cu caracter personal ale Clientilor si Membrilor;
 2. Cerințele pentru obținerea consimțământului de la persoanele vizate.
 3. Politica definește modul în care ar trebui prelucrate datele cu caracter personal (așa cum sunt definite mai jos) și stabilește cerințele suplimentare pentru prelucrarea categoriilor speciale de date cu caracter personal (de ex. date cu caracter sensibil - de asemenea, definite mai jos).

Definiții fundamentaleCe sunt datele cu caracter personal?Datele cu caracter personal includ orice informație prin care poate fi identificată, direct sau indirect, o persoană, de exemplu: nume, email și alte informații de contact, funcția, rezultate ale testelor psihometrice, informații manageriale. De asemenea, poate include date care sunt mai greu atribuite unei persoane, cum ar fi codul de identificare, adresa IP, sau un identificator online (username, nick etc).Care sunt categoriile speciale de date?“Categoriile speciale de date” sunt date cu caracter personal legate de oricare din următoarele tipuri de date: origine rasială și etnică; opinii politice; credințe religioase, filozofice sau similare; apartenența la sindicate; sănătatea mentală sau fizică; date genetice; date biometrice folosite la identificarea unică a unei persoane fizice (inclusiv poze folosite la identificare); viața sau orientarea sexuală; infracțiuni (reale sau presupuse) sau litigiile pentru orice infracțiune. Romania are, de asemenea, și reguli speciale pentru prelucrarea identificatorilor unici naționali (codul numeric personal). (Pentru claritate, “categoriile speciale de date” erau cunoscute, în trecut și acum, sub numele “date personale sensibile”.)Ce este prelucrarea?"Prelucrarea" are un sens foarte larg, și include aproape orice activitate care implică, în orice fel, date cu caracter personal, inclusiv obținerea, vizualizarea, înregistrarea, stocarea și divulgarea acestor date.Ce este o persoană vizată?Pentru scopul acestei Politici, o “persoană vizată” este o persoană în viață despre care ROMHERBA.RO prelucrează date personale. Toate persoanele vizate au drepturi asupra datelor lor personale.Ce este consimțământul?"Consimțământul" unei persoane vizate înseamnă orice indicație liber oferită, specifică, informată și clară a dorinței persoanei vizate prin care acesta își dă acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceasta poate fi furnizată printr-o declarație dată de către persoana vizată, sau printr-o bifa sau soluție opt-in. În particular, consimțământul nu poate fi implicit prin acțiuni sau comportamente. Poți citi mai multe despre consimțământul persoanelor vizate în secțiunea 9.

 • validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
 • rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
 • pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
 • trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) si/sau prin apel telefonic;
 • contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
 • contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;

Prin crearea Contului, daca este cazul, fiecare Membru sau Client si-a exprimat consimtamantul ca ROMHERBA.RO sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.

Oricare Membru sau Client are dreptul de a obtine de la ROMHERBA.RO, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:

 1. confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta
 2. dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
 3. dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
 4. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.În virtutea înregistrării voluntare pe site-ul ROMHERBA.RO sau a accesarii (comandarii) produselor/serviciilor ROMHERBA.RO, Membrul sau Clientul este de acord cu (işi dă consimţământul pentru) cu procesarea datelor cu caracter personal de către ROMHERBA.RO în propriul sistem informatic, atât manual cât şi automat, în scopurile enunţate la punctul 6.1, în conformitate cu art.5 alin.1 din Legea nr. 677/2001privind protectia si prelucrarea datelor personale. Dacă Membrul sau Clientul nu este de acord cu prelucrarea datelor sale personale de catre ROMHERBA.RO, acesta are dreptul de a nu utiliza website-ul şi de a nu oferi companiei ROMHERBA.RO date cu caracter personal.

Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre ROMHERBA.RO a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare prin transmiterea catre ROMHERBA.RO a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

Clientul are dreptul de a se opune, colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese.

Pentru exercitarea drepturilor conform art. 6.2, Clientul sau Membrul se va adresa ROMHERBA.RO, prin orice mijloc de comunicare scrisa.

In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online daca este cazul, a contravalorii comenzilor, sunt acceptate cardurile VISA si MasterCard, emise de institutiile bancare, cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online.

Politica de confidentialitate ROMHERBA.RO se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client sau Membru exclusiv pe site. ROMHERBA.RO nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.

Exceptie de la prevederile art. 6.7 va face situatia in care transferul / accesarea / vizualizarea / etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

Procesatorul/procesatorii de carduri bancare agreat(i) de catre ROMHERBA.RO are(au) dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.

 

POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR

Informaţii generale colectate de ROMHERBA.RO

 1. Aceasta politica se refera la cookie-urile si pagina web care sunt operate de S.C. HESHOUTANG INTERNATIONAL S.R.L. (denumita in continuare ROMHERBA.RO).  2. Ce sunt Cookie-urile? Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome. Firefox) si este complet ?pasiv? (NU contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului sau alte informatii confidentiale).   3. La ce sunt folosite Cookie-urile? Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile ROMHERBA.RO pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor: ex. preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta.

Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele şi preferinţele, pentru a monitoriza parcursuri pe site şi pentru a personaliza paginile în funcţie de vizitator. În structura fiecărui browser Internet există opţiunea de a şterge "cookies" de pe hard-drive, de a bloca primirea de "cookies" sau de a primi un mesaj în momentul în care un "cookie" este stocat în calculatorul dumneavoastră. În momentul în care dumneavoastră vă dați acceptul pentru stocarea cookies, ROMHERBA.RO va folosi aceste cookies pentru a vă asigura o navigare mai plăcută pe site-ul nostru, pentru a vă memora coșul de cumpărături, parolele și IP-ul ca date de trafic.  4. Ce Cookie-uri se folosesc? Se folosesc doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele din urma sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web).Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.  

Cookie-urile folosite de ROMHERBA.RO sunt: Google Analytics, Facebook Login, Remarketing, Trusted, Globessl, Pinterest, Profitshare, 2Performant, Google Experiments, Twitter, Google Adwords, Conectoo, Doubleclick, Hotjar.

Țerții care au acces la datele de trafic furnizate prin cookies pe site-ul ROMHERBA.RO sunt companiile de livrare: Fan Courier, Urgent-Cargus, GLS, serviciile de email marketing:  Mailchimp, procesatorii de plăți online (Payu).5. Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site? O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de: Cookie-uri de performanta a site-ului Cookie-uri de analiza a vizitatorilor Cookie-uri pentru geotargetting Cookie-uri de inregistrare Cookie-uri pentru publicitate Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate    6. Contin Cookie-urile date personale? Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.  7. Stergerea Cookie-urilor In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.   8. De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet? Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele site-uri imposibil de folosit. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dumneavoastra, evidentiate prin comportamentul de navigare. Exemple de intrebuintari importante ale cookie-urilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont): Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului categorii de produse si servicii. Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor, retinerea parolelor. Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode, functii de safe search). Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor, limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site. Furnizarea de publicitate mai relevanta pentru utilizator. Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analytics cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.

Tipuri de cookie

Cookie-uri Necesare

Cookie-urile necesare ajuta la a face un site utilizabil prin activarea functiilor de baza, precum navigarea in pagina si accesul la zonele securizate de pe site.

Site-ul nu poate functiona corespunzator fara aceste cookie-uri.

Exemple cookies ce pot fi setate de ROMHERBA.RO:

 • Consimtamant afisare cookies - Stocheaza consimtamantul utilizatorului pentru utilizarea cookies pe domeniul curent
 • Login cont daca este cazul - Se foloseste pentru identificare utilizatorului in baza de date si permiterea autentificarii acestuia
 • Cosul de cumparaturi - Se foloseste pentru stocarea sau afisarea produselor adaugate in cosul de cumparaturi
 • Ascundere mesaje daca este cazul - Este utilizat pentru ascunderea unor mesaje cum ar fi: teaser/pop-up abonare newsletter, mesaje legate de intarzieri ale livrarii produselor, mesaje de marketing cum ar fi vouchere de reducere, online chat etc.

Cookie-uri Preferinte

Cookie-urile de preferinta permit unui site sa isi aminteasca informatii care se modifica dupa modul in care se comporta sau arata site-ul, precum limba dvs. preferata sau regiunea in care va aflati.

Exemple cookies ce pot fi setate de ROMHERBA.RO:

 • Ordonare produse - Se foloseste pentru stocarea sau modificarea ordonarii produselor din categorii
 • Afisare listing - Se foloseste pentru stocarea sau modificarea tipului de afisare al produselor ales in categorii, de exemplu: format lista, format tabel.
 • Numar produse per pagina - Se foloseste pentru stocarea sau modificarea numarului de produse afisate pe pagina

Cookie-uri Statistici

Cookie-urile de statistica ii ajuta pe proprietarii unui site sa inteleaga modul in care vizitatorii interactioneaza cu site-urile prin colectarea si raportarea informatiilor in mod anonim.

Exemple cookiesce pot fi setate de ROMHERBA.RO:

 • Referral (ref) - Se foloseste pentru stocarea mediului de promovare din care utilizatorul a accesat acest website
 • Analytics - Se foloseste pentru a masura traficul generat pe website si pentru a intelege cum interactioneaza utilizatorii cu website-ul
 • Experimente - Se foloseste pentru afisarea unui alt tip de continut in website pentru imbunatatirea experientei utilizatorului
 • Afiliere - Se foloseste pentru stocarea afiliatului prin intermediul caruia utilizatorul a ajuns pe website si a finalizat comanda

Cookie-uri Marketing

Cookie-urile de marketing sunt utilizate pentru a-i urmari pe utilizatori de la un site la altul.

Intentia este de a afisa anunturi relevante si antrenante pentru utilizatorii individuali, asadar ele sunt mai valoroase pentru agentiile de puiblicitate si partile terte care se ocupa de publicitate.

Exemple cookies ce pot fi setate de ROMHERBA.RO:

 

Servicii terte ce pot fi folosite de ROMHERBA.RO

Pentru mai multe detalii, consultati politicile de protectie a datelor precum si ghidurile de administrare a preferintelor utilizatorilor si posibilitatile de dezactivare oferite de companiile care gestioneaza aceste servicii, dupa caz.

Furnizor

Categorie

Scop

Politici

Google Analytics

Statistici

Analiza trafic web

https://www.google.com/analytics/terms/gb.html,https://support.google.com/analytics/answer/6004245

Google Adwords

Statistici

Analiza trafic web

https://policies.google.com/privacy,https://policies.google.com/technologies/ads

Google Doubleclick

Statistici

Publicitate vizuală (display advertising)

https://policies.google.com/privacy,https://policies.google.com/technologies/ads

Google Maps API

Necesare

Puncte si estimate de livrare in apropierea utilizatorului prin reverse geocoding

https://policies.google.com/privacy

Facebook

Statistici

Analiza trafic web

https://www.facebook.com/privacy/explanation

Remarketing Facebook

Marketing

Remarketing

https://www.facebook.com/privacy/explanation

Remarketing Criteo

Marketing

Remarketing

https://www.criteo.com/privacy/

Profitshare

Statistici

Analiza trafic web

https://profitshare.ro/en/privacy-policy

Remarketing Profitshare

Marketing

Remarketing

https://profitshare.ro/en/privacy-policy

Lista cookie-urilor ce pot fi folosite de ROMHERBA.RO

Denumire cookie

Categorie

Scop

Durata

Accesat de

PHPSESSID

Necesare

Necesar pentru afisarea mesajelor care tin se desiunea curenta

Session

setPag

Preferinte

Setare numar produse afisate per pagina

7 zile

current_shipping_city

Necesare

Salvare oras ales din lista pentru calcularea costurilor de transport

365 zile

ref

Statistici

Stocheaza referrer-ul clientului (sursa de trafic)

30 zile

usrcnPath

Statistici

Stocheaza referrer-ul clientului (sursa de trafic)

365 zile

cookies-consent

Necesare

Stocare consimtamant pentru cookie-uri

365 zile

news_teaser

Necesare

Ascunde mesajul pentru abonare newsletter daca a fost deja afisat

3 zile

ss_cart

Necesare

Se foloseste pentru stocarea sau afisarea produselor adaugate in cosul de cumparaturi

365 zile

pfID

Necesare

Se foloseste pentru tipul de promotie: Promotie cu ceas

in functie de campanie

pfV

Necesare

Se foloseste pentru tipul de promotie: Promotie cu ceas

in functie de campanie

ssuser

Necesare

Se foloseste pentru identificare utilizatorului in baza de date si permiterea autentificarii acestuia

365 zile

cfcid

Necesare

Se stocheaza ID-ul inregistrarii in urma trimiterii unui formular de contact

365 zile

aff_hash

Necesare

Folosit de sistemul intern de afiliere

365 zile

wishlist_own

Necesare

Folosit pentru wishlist-uri salvate recent, pentru a permite editarea lor

1 zi

wishlist_hash

Necesare

Se foloseste pentru salvarea produselor in lista de preferinte

365 zile

search_sort

Preferinte

Se foloseste pentru sortarea rezultatelor produselor cautate

365 zile

global_sort

Preferinte

Se foloseste pentru sortarea produselor

365 zile

catview

Preferinte

Se foloseste pentru sortarea modului de afisare al produselor in categorie

365 zile

lang

Necesare

Se foloseste pentru modificarea limbii website-ului selectate de utilizator

365 zile

has_news

Necesare

Se foloseste pentru salvarea optiunii de abonare la newsletter

365 zile

has_news_pending

Necesare

Se foloseste pentru salvarea optiunii de abonare la newsletter in pending, pana in momentul in care este confirmata abonarea de catre utilizator prin email

365 zile

experiment_*

Statistici

Se foloseste pentru afisarea unui alt tip de continut in website pentru imbunatatirea experientei utilizatorului

365 zile

newsKey

Necesare

Se foloseste pentru afisarea preturilor speciale promotionale in newsletter

in functie de campanie

__view

Necesare

Se foloseste pentru salvarea preferintei de afisare a produselor lista sau tabel

365 zile

ckorder

Necesare

Se foloseste pentru selectarea ultimelor modalitati de plata / livrare in functie de ultima comanda plasata

365 zile

alert-*

Necesare

Se foloseste pentru ascuderea mesajelor pentru care utilizatorul a optat sa nu se afiseze

1 zi

eid

Statistici

Collects anonymous data related to the user's visits to the website, such as the number of visits, average time spent on the website and what pages have been loaded, with the purpose of displaying targeted ads

180 zile

Criteo

zdi

Statistici

Collects anonymous data related to the user's visits to the website, such as the number of visits, average time spent on the website and what pages have been loaded, with the purpose of displaying targeted ads

180 zile

Criteo

uid

Statistici

Collects anonymous data related to the user's visits to the website, such as the number of visits, average time spent on the website and what pages have been loaded, with the purpose of displaying targeted ads

365 zile

Criteo

cto_lwid

Statistici

Unclassified

13 luni

Criteo

fr

Marketing

Used by Facebook to deliver a series of advertisement products such as real time bidding from third party advertisers

90 zile

Facebook

IDE

Statistici

Used by Google DoubleClick to register and report the website user's actions after viewing or clicking one of the advertiser's ads with the purpose of measuring the efficacy of an ad and to present targeted ads to the user

365 zile

_ga

Statistici

Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website

2 ani

Google Analytics

_gat

Statistici

Used by Google Analytics to throttle request rate

Session

Google Analytics

_gid

Statistici

Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website

Session

Google Analytics

__utma

Statistici

Collects data on the number of times a user has visited the website as well as dates for the first and most recent visit. Used by Google Analytics

2 ani

Google Analytics

__utmb

Statistici

Registers a timestamp with the exact time of when the user accessed the website. Used by Google Analytics to calculate the duration of a website visit

Session

Google Analytics

__utmc

Statistici

Registers a timestamp with the exact time of when the user leaves the website. Used by Google Analytics to calculate the duration of a website visit

Session

Google Analytics

__utmt

Statistici

Used to throttle the speed of requests to the server

Session

Google Analytics

__utmv

Statistici

This cookie is not normally present in a default configuration of the tracking code. The __utmvcookie passes the information provided via the _setVar() method, which you use to create a custom user segment. This string is then passed to the Analytics servers in the GIF request URL via the utmccparameter. This cookie is only written if you have added the_setVar() method for the tracking code on your website page

Session

Google Analytics

__utmz

Statistici

Collects data on where the user came from, what search engine was used, what link was clicked and what search term was used. Used by Google Analytics

6 month

Google Analytics

__cfduid

Necesare

Cookie set by the CloudFlare service to identify trusted web traffic. It does not correspond to any user id in the web application, nor does the cookie store any personally identifiable information

365 zile

CloudFlare

ps_tgt

Marketing

Remarketing Profitshare

30 zile

Profitshare

click_code

Necesare

Tracking conversii / click-uri Profitshare

30 zile

Profitshare

 

POLITICA DE VÂNZARE ONLINE

Accesul la serviciu

 • Accesul la serviciu este permis oricarui Membru care poseda sau isi creeaza un Cont daca este cazul sau oricărui Client ce va apela la varianta de comanda rapida (fara cont)
 • Pentru a i se permite accesul la serviciu, Membrul va trebui sa accepte Termenii si Conditiile ce reglementeaza raportul juridic dintre ROMHERBA.RO si client/membru indiferent de natura prin care va face comanda(telefonic/online/sau alte modalitati)
 • ROMHERBA.RO isi rezerva dreptul de a restrictiona sau exclude accesul Clientului la Serviciu, si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate si de a sterge sau restrictiona Contul acestuia, in limitele legii, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului pe site, accesul si existenta Contului acestuia ar putea prejudicia sau prejudiciaza in vreun fel ROMHERBA.RO. Clientul se poate adresa, in scris, Departamentului de Relatii cu Clientii al companiei, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor mentionate.
 • Fiecare Membru poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Membri/Clienti.

Produse, servicii si preturi

 • ROMHERBA.RO poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care ROMHERBA.RO are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.
 • Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.
 • ROMHERBA.RO poate limita unuia sau mai multor Clienti, capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, in conditiile art. 7.1.
 • Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.
 • Facturarea produselor achizitionate se va emite exclusiv in LEI. In cazul in care plata se efectueaza prin card bancar, ROMHERBA.RO va debita contul curent al Clientului cu sumele reprezentand contravaloarea produselor comandate, ulterior transmiterii catre acesta din urma a confirmarii comenzii.
 • In cazul platilor online ROMHERBA.RO nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de moneda nationala. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Clientul.
 • Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea ROMHERBA.RO, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
 • In descrierea produselor si/sau serviciilor ROMHERBA.RO isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc.) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

In ciuda eforturilor ROMHERBA.RO, avand in vedere numarul mare de produse existente pe site(daca este cazul), unele produse pot avea preturi incorecte, afisate in mod eronat sau pot reprezenta greseli umane. In aceste conditii, intotdeauna se considera ca pret final, pretul acceptat de catre ROMHERBA.RO in urma generarii facturii. Exceptie facand situatia in care, in urma unei convorbiri cu Clientul, se ajunge la alta rezolutie. Pentru orice astfel de problema, ROMHERBA.RO va anunta Clientul prin oricare dintre metodele de contact furnizate de catre acesta.

Informațiile prezentate pe site-ul ROMHERBA.RO sunt permanent actualizate în vederea respectării unor practici comerciale corecte și responsabile, în conformitate cu prevederile Legii 363/2017 republicată.

Pentru produsele cu disponibilitatea "in stoc furnizor", ROMHERBA.RO nu poate garanta pretul. Disponibilitatea este afisata in timp real. Disponibilitatea se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii.

Comanda online

 • Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site, prin adaugarea produsului/produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista pe stoc. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine rezervarea automata a respectivului produs.
 • Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.
 • Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca ROMHERBA.RO poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de ROMHERBA.RO si prevazut in cadrul prezentului Document, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.
 • ROMHERBA.RO poate denunta unilateral comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
  • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul de platii online;
  • invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de ROMHERBA.RO, in cazul platii online;
  • datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte;
  • activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura, sau prejudiciaza in orice fel ROMHERBA.RO si/sau partenerii acestuia;
  • realizarea a mai mult de o incercare de livrare consecutive, esuata;
 • Clientul poate renunta la o comanda efectuata
 • In cazul in care Clientul renunta in cadrul termenului legal de retragere din contract, la o comanda efectuata, pentru care plata a fost efectuata cu card bancar si in care banca emitenta a cardului Clientului a virat sumele achitate in contul ROMHERBA.RO, suma aceasta va fi returnata de catre ROMHERBA.RO in maximum 30 zile calendaristice de la data la care aceasta din urma a luat la cunostinta acest fapt, in contul IBAN indicat in scris de catre Client.
 • In cazul in care un produs comandat de catre Client, efectuand in prealabil o plata cu card bancar nu poate fi livrat de catre ROMHERBA.RO, din culpa sa sau din culpa unui tert, ROMHERBA.RO va informa clientul asupra acestui fapt si va depune toate diligentele legale pentru recuperarea sumei si returnarea in contul Clientului, in termen de 14 zile lucratoare de la recuperarea acestei sume, daca recuperarea se impune.
 • Clientul nu are dreptul de a modifica continutul unei comenzi dupa ce aceasta a fost pregatita sau expediata.
 • Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea ROMHERBA.RO, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.
 • In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate comenzile in derulare existente la acel moment isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client dupa momentul efectuarii modificarii, luandu-se in considerare pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator.
 • Comanda reprezintă oferta ROMHERBA.RO de cumpărare. Rețineți că e-mail-ul de inregistrare a comenzii (primul email pe care il primiti dupa finalizarea comenzii pe site) nu trebuie considerat acceptarea finală a comenzii dumneavoastră de către ROMHERBA.RO

Acceptarea comenzii dumneavoastră se face in momentul in care va notificăm pe e-mail ca am expediat produsul/produsele și am generat și trimis factura în format electronic. 

Disponibilitatea unui Produs va fi afisata pe ROMHERBA.RO dupa cum urmeaza:

 • “in stoc” – produse care sunt fizic in depozitul ROMHERBA.RO
 • “stoc limitat” – mai putin de 3 produse in  depozitul ROMHERBA.RO
 • “in stoc furnizor” – Produsul nu este disponibil in stocul ROMHERBA.RO. Daca inregistrezi o Comanda pentru un Produs care are in dreptul lui “in stoc furnizor”, termenul de livrare a comenzii se mareste la 48h - 72h. In cazul in care produsul nu va fi disponibil nici la furnizor, un operator ROMHERBA.RO te anunta telefonic sau prin email de acest lucru, iar comanda se va procesa NUMAI dupa raspunsul tau.
 • “la comanda” – Bunul nu este disponibil in stocul ROMHERBA.RO si pentru moment nu avem informatii despre disponibilitatea acestuia in stocul furnizorului. Dar, daca inregistrezi o Comanda pentru un Bun care are in dreptul lui “la comanda”, unul dintre consultantii nostri de vanzari va verifica disponibilitatea produsului in stocul furnizorului si te va contacta ca sa iti comunice disponibilitatea Bunului.
 • “produs indisponibil” – Produsul nu este disponibil in stocul ROMHERBA.RO.

 

Comanda telefonica

 • clientul are posibilitatea de a plasa comenzi telefonice

 

Livrarea comenzilor

 • Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid. Firma de curierat rapid, prelucreaza date cu caracter personal ale Clientului ROMHERBA.RO, exclusiv pentru prestarea serviciilor de transport a produselor achizitionate de acestia de pe website-ul companiei si numai cu respectarea intocmai a prezentului document Termeni si Conditii ROMHERBA.RO. De asemenea, tertii parteneri ai firmei de curierat rapid, mandatati pentru indeplinirea serviciilor de transport, care proceseaza date cu caracter personal ale Clientilor ROMHERBA.RO, sunt tinuti la respectarea intocmai a termenilor si conditiilor legii cu privire la siguranta prelucrarii datelor cu caracter personal si a prezentului document Termeni si Conditii ROMHERBA.RO. In acest sens, firma de curierat rapid poate contacta Clientii ROMHERBA.RO prin orice mijloc de comunicare (e-mail, telefon, SMS) in limitele si in scopul prevazut in prezentul articol.
 • Livrarile se vor efectua, in medie, in 1-2 zile lucrătoare de la efectuarea comenzii, atunci când TOATE produsele comandate au disponibilitatea ”in stoc”, si in 3-5 zile lucratoare pentru comenzile in care cel putin 1 produs din cele comandate se afla ”in stoc furnizor”. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului susmentionat, ROMHERBA.RO va informa Clientul prin E-mail sau Telefonic in termen de 7 zile de la lansarea comenzii, iar Clientul poate renunta la comanda, fara a avea dreptul de a solicita daune interese. 

Estimările de livrare sunt bazate pe intervalele comunicate de firmele de curierat colaboratoare, însă ROMHERBA.RO nu poate garanta un termen sau interval de livrare. ROMHERBA.RO va încerca de fiecare dată să anunțe clientul atunci când există posibilitatea întârzierii livrării, ori printr-un mesaj în header-ul website-ului, ori prin contactare telefonică sau prin email.

Expedierea comenzilor cu livrare națională se face prin intermediul firmelor de curierat FAN COURIER sau Posta Romana sau alte firme de curierat

Comenzile internaționale sunt livrate de către DHL Express sau alti curieri inclusand si serviciiile postale internationale.

Taxa de livrare internațională daca este cazul, esteafișată la selectarea oricărei țări cu excepția României, si este valabilă NUMAI pentru colete care nu depășesc 2kg, inclusiv ambalajele produselor și ambalajele de protecție adăugate de ROMHERBA.RO. TOATE coletele cu livrare internațională se vor cântări, iar în cazul în care depășesc 2kg, un operator ROMHERBA.ROva lua legătura cu clientul prin email sau telefonic si îi va comunica taxa finala. Clientul va primi prin email un link de plată pentru a achita diferența de preț. În cazul în care diferența de preț nu este achitată, ROMHERBA.RO își rezervă dreptul de a anula comanda și de a returna integral suma platită pentru comanda plasată.

 

Refuzul receptionarii coletului si Returnarea produselor

 • Clientul ROMHERBA.RO poate refuza receptionarea coletului ce contine produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, sau, dupa caz, poate returna produsele, in urmatoarele situatii:
  • Coletul prezinta deteriorari severe;
  • Produsele au fost livrate / facturat gresit;
  • Produsele prezinta defecte de fabricatie;
  • Produsele nu corespund descrierii;

Clientul are dreptul sa notifice in scris ROMHERBA.RO ca renunta la cumparare, cu respectarea termenului de 14 zile calendaristice de la primirea produsului conform prevederilor OG 34/2014 și cu conditia nedesigilarii coletului.

Avand in vedere ca produsele comercializate de ROMHERBA.RO sunt produse ce sunt exceptate de la dreptul de retragere, conform art. 16 din OG 34/2014, deoarece sunt produse perisabile si nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igienă, Clientul nu mai este indreptatit la returnare decat in conditiile in care, dupa desigilarea coletului, in colet va gasi alte produse decat cele comandate.

 • Clientul se obliga sa notifice ROMHERBA.RO, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor si/sau serviciilor.
 • Clientului care a notificat ROMHERBA.RO ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 14 zile calendaristice, in caz contrar, ROMHERBA.RO, considerand cererea nefondata/invalida poate refuza returul.
 • In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului, iar rambursul se va face doar in contul bancar al clientului, indiferent de modalitatea de plata din comanda plasata.
 • In cazul inlocuirii produsului, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.
 • Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, se achitata de catre client si nu se ramburseaza.
 • In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client exceptie facand situatiile prezentate mai sus, precum si in cazul lipsei conformitatii, situatie in care ROMHERBA.RO va suporta contravaloarea transportului. 

Produsele pentru care nu se acceptă returul sunt:

 • Produse desigiliate.
 • Produsele alimentare care se deteriorează ușor, au termen de valabilitate scurt și sunt sensibile la temperatură, diferențe de umiditate, etc (de exemplu, lăptișorul de matcă).

Politica de retur – ROMHERBA.RO.ro

In conformitate cu ordonanta O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumparat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea coletului.

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice  constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere. 

 

Cu toate acestea, SC Heshoutang International SRL va ofera posibilitatea de a returna produsele in termen de 30 de zile calendaristice, dupa o anuntare in prealabil la adresa de email: contact@romherba.ro sau la numarul de telefon: 0735390878

Produsele pentru care nu se acceptă returul sunt:

 • Produse desigiliate.
 • Produsele alimentare care se deteriorează ușor, au termen de valabilitate scurt și sunt sensibile la temperatură, diferențe de umiditate, etc (de exemplu, lăptișorul de matcă) pentru care nu putem garanta depozitarea corectă din momentul în care s-a desfăcut coletul, până la termenul de retur.

Procedura de denuntare si retur:

 • Returnarea se face anuntand in prealabil intentia de retur printr-o sesizare scrisa sau verbala prin una din cele 3 modalitati:
  • la adresa de  email contact@romherba.ro
  • la numarul de telefon 0735390878
  • prin posta/curier sau orice altă modalitate de transport la adresa SC  Heshoutang International SRL, Oficiul Postal 7 Buzau – Post Restant
  • Returnarea se face prin trimiterea produselor in maxim 30 de zile calendaristice de la primirea comenzii pe adresa SC  Heshoutang International SRL, Oficiul Postal 7 Buzau – Post Restant.
 • In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii. 
 • Suma platita initial va fi rambursata integral, in 14 zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare .
 • Cheltuielile de transport vor fi achitate integral de catre dumneavoastra.

SC Heshoutang International SRL va incerca intotdeauna sa rezolve orice sesizare pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In acest sens va punem la dispozitie o adresa de email spre care puteti directiona orice  sesizare sau reclamatie la care va vom raspunde in maxim 10 zile calendaristice:contact@romherba.ro

 

In cazul in care rezolvarea pe cale amiabila nu este posibila se vor aplica prevederile legale in vigoare.

 

 

 

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat.

Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu rolul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate sau afectiuni sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.

Aveti obligatia sa cititi cu atentie tot prospectul produsului cumparat. Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti de vreo afectiune, adresati-va  medicului specialist.

Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio afectiune.

SC Heshoutang International SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul ROMHERBA.RO si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de niciun fel. 

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul daca este cazul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Utilizatorii care vor folosi o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. SC Heshoutang International SRL are dreptul de a sterge orice astfel de continut identificate pe site.

SC Heshoutang International SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii Heshoutang International SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, creea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc.

 

SESIZARI SI RECLAMATII

Pentru orice sesizare sau reclamație ne puteți contacta telefonic la numărul 0735.390.878 sau pe email la contact@romherba.ro 

Orice conflict apărut între SC Heshoutang InternationalSRL și clienți se va rezolva pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți, atat cat este posibil. SC Heshoutang InternationalSRL se obligă să restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 14 de zile calendaristice de la data denuntarii de catre dumneavoastra a contractului.

In cazul in care concilierea amiabilă nu este posibilă se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

 

FORTA MAJORA SI CAZUL FORTUIT

Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat, va aduce la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fieca